Nationale Jeugdraad
Gepubliceerd
16 september 2024
Locatie
Utrecht, Netherlands
Categorie
Soort Dienstverband
Tijd per week
32-36 uur
Opleidingsniveau
n.v.t.
Page Views
386

Omschrijving

NJR is de springplank van de nieuwe generatie. Wij zorgen ervoor dat jongeren het beste in elkaar naar boven halen en samen zoveel mogelijk positieve invloed hebben op de wereld.

Wil jij persoonlijke ontwikkeling toegankelijk maken voor álle jongeren door heel Nederland? Leg je makkelijk contact met anderen en blink je uit in georganiseerd werken? Dan is dit de baan voor jou! Wij zijn per januari 2025 op zoek naar een projectmedewerker voor onze Changemaker Academy.

over Changemaker Academy

De Changemaker Academy is ons interne opleidingscentrum. De trainers van de Changemaker Academy geven trainingen en workshops aan jongeren waarbij talentontwikkeling, het vergroten van je ‘soft’ skills, teambuilding en persoonlijk leiderschap aan bod komen. Door onze peer-to-peer-aanpak zijn we voor jongeren binnen onze projecten, onze lidorganisaties en andere jongerenorganisaties een toegankelijke plek voor ontwikkeling. Onze trainerspool bestaat uit zo’n 40 jonge, enthousiaste, intern opgeleide trainers. Zij kennen de doelgroep als geen ander, want ze zijn de doelgroep. Door middel van opleidingsdagen, intervisie en coaching kunnen de trainers steeds verder groeien in het trainerschap.

jouw rol en taken

In jouw rol als projectmedewerker werk je samen met de projectleider en met een groep gemotiveerde vrijwilligers (de trainers). Je zorgt voor het verwerken van trainingsaanvragen, die zowel vanuit onze eigen organisatie als van buiten NJR komen. Je bent een aanpakker en zorgt dat trainers en aanvragers weten waar ze aan toe zijn en wat er van ze verwacht wordt. Je helpt de projectleider met het organiseren van trainingsdagen of andere bijeenkomsten en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Samen met de projectleider denk je na over hoe jullie nog meer jongeren kunnen bereiken en hoe we ons trainingsaanbod kunnen verbeteren.

wat ga je doen?

  • Coördineren en verwerken van trainingsaanvragen;
  • Het afstemmen van praktische zaken met de trainers;
  • Het (mede) organiseren van teambuilding en opleidingsmomenten;
  • (Financiële) administratie en documentatie op orde houden;
  • Meedenken over de doorontwikkeling van de Changemaker Academy.

wat zien we graag bij jou?

  • Je bent een echte aanpakker; jij wordt blij van dingen regelen en zorgt ervoor dat alles goed loopt;
  • Je ziet mogelijkheden en denkt graag in oplossingen;
  • Jij kan goed vooruitplannen, houdt overzicht en kan snel schakelen als dat nodig is;
  • Je bent communicatief sterk, je kan goed afstemmen met zowel trainers als aanvragers;
  • Je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe plannen en hebt interesse in training en coaching;
  • Je bent flexibel, voor opleidingsmomenten en bijeenkomsten ben je ook in de avond of het weekend beschikbaar.

wat verwachten we niet van jou?

We snappen dat je toevallig niet over de wereld beschikt. Dat hoeft ook niet voor deze functie. We verwachten namelijk niet van je dat:

  • Je al jaren ervaring hebt in wat je graag doet;
  • Dat je een specifieke mbo/hbo/wo opleiding hebt (afgerond).

Waar je woont maakt niet uit, en thuiswerken kan natuurlijk bij ons, maar wél vinden we het belangrijk dat je minimaal 2 dagen op ons kantoor in Utrecht werkt en aanwezig kan zijn bij belangrijke dagen/meetings die ook vaak in Utrecht plaatsvinden. We moedigen iedereen aan om zich aan te melden. M/V/X, veel ervaring of minder ervaring en wat je achtergrond ook is: iedereen is welkom. Echt. Je sterke punten, motivatie en ruimte voor ontwikkeling zijn het belangrijkst.

wat bieden wij?

Een baan voor 32 uur per week. We geven eerst een tijdelijke aanstelling voor een jaar. Als het van beide kanten goed bevalt, kunnen we verlengen. De indeling van je uren is flexibel en gaat in overleg. Je gaat deel uitmaken van een jonge organisatie met open en vriendschappelijke sfeer. Als medewerker krijg je toegang tot trainingen en workshops van NJR, en volop ruimte om aan je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken. Deze functie is ingeschaald volgens de CAO Sociaal Werk in schaal 6 (salaris tussen 2.860 euro en 3.214 euro bij fulltime 36 uur, afhankelijk van kennis, vaardigheden en ervaring) en je krijgt vakantiegeld, eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en loopbaanbudget. Ook goed om te weten: bij NJR groei je na je eerste en derde jaar met twee periodieken in plaats van één.

interesse?

Solliciteren doe je door het formulier in te vullen (je hoeft dus geen brief te schrijven!). Doe dit uiterlijk op zondag 6 oktober. De eerste gespreksronde is op woensdag 16 oktober en de tweede gespreksronde op woensdag 23 oktober. Voor meer informatie over NJR kijk je op onze website of Instagram. Voor meer informatie en vragen over de functie kun je contact opnemen met Renske Oosterwijk, programmamanager Talent & Impact, via renskeoosterwijk@njr.nl.

Gerelateerde Vacatures

Projectmedewerker Armen Ineen   Amsterdam, Netherlands nieuw
17 september 2024
Teamleider Financiën   Den Haag, Netherlands nieuw
17 september 2024
12 september 2024
Projectmedewerker   Amsterdam, Netherlands
6 september 2024