Stichting Move
Gepubliceerd
18 september 2024
Locatie
Utrecht, Netherlands
Categorie
Soort Dienstverband
Tijd per week
24-32 uur
Page Views
81

Omschrijving

Wil jij je inzetten voor kansengelijkheid en burgerschap? Hou je van een groeiende organisatie? En kunnen we een flinke dosis verantwoordelijkheid bij je neerleggen? Ben jij een regelaar en wil jij je door ontwikkelen als allround marketeer en communicatie coördinator? Dan zoeken wij jou! Voor ons landelijke team zijn wij op zoek naar een marketing & communicatie coordinator.

Wat ga je doen?

Bij Stichting Move werken wij elke dag aan het realiseren van ontmoetingen tussen kinderen, jongeren en studenten. Door het innovatief, actueel en energiek aanspreken van scholen, vrijwilligers en financiers zorg jij als allround coördinator voor de groei van de zichtbaarheid van onze organisatie. Je bedenkt campagnes om onze verschillende doelgroepen te bereiken, je zorgt voor een aansprekende en actuele online en offline zichtbaarheid van Move en je ontwikkelt projectmaterialen. Je voert ons strategische marcom plan uit en zorgt voor een goede samenwerking met onze stagiaires en externe specialisten om de gestelde doelen te behalen. Je brieft onze samenwerkende zzp'ers die we inhuren op verschillende gebieden (o.a. socials, PR, copy, design).

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand die enthousiast is over de doelstellingen en ambities van Move en die gemotiveerd is om deze uit te dragen binnen het netwerk. Je bent in staat anderen mee te nemen in jouw verhaal en je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Je bent zelfstandig, kunt super goed regelen en durft je eigen ideeën mee te nemen en met een gezonde dosis lef te ondernemen. Samenwerking zie jij als voorwaarde voor succes. Ook kun je goed overzicht houden en ben je in staat meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden.

Wat breng je mee?

  • Minimaal drie jaar recente en relevante werkervaring binnen marketing en communicatie en ervaring met eindverantwoordelijkheid in marcom projecten;
  • Je vindt het leuk om hands on te werken aan de uitvoer van marketing en communicatie, maar ook om mee te denken over het meerjarenplan van marcom samen met de directeur, collega's en externe specialisten;
  • Je bent creatief, resultaatgericht, kunt snel schakelen en houdt van acties coördineren en opzetten vanuit onderzoek en input van collega's en externe specialisten;
  • Je hebt ervaring en up-to-date kennis van verschillende advertising en (social) media kanalen en weet je weg in het maken en kwalitatief beoordelen van persberichten, interviews en filmpjes die externen maken. Als je dit niet (allemaal) hebt ben je bereid om dit te leren;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent ondernemend en onderhoudt makkelijk relaties;
  • Je werkt zelfstandig aan je doelen en weet je werk goed te organiseren.

Wie zijn wij?

Move zet zich in voor kinderen en jongeren van 10 tot 16 jaar die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. In onze doorlopende leerlijn van maatschappelijke projecten ontdekken zij hun talenten en welke waardevolle positie zij in de samenleving kunnen innemen. In al onze projecten staat ontmoeting centraal: kinderen, jongeren en studenten ontdekken samen andere leefwerelden en verbreden hun perspectief. Zo doorbreken we bubbels en verkleinen we de afstand tussen mensen. Move verbindt en verruimt blikken!

Wat hebben wij je te bieden?

Je komt te werken bij een organisatie met maatschappelijk betrokken en bevlogen collega’s. Samen werken wij aan mooie projecten die een positieve impact hebben op onze samenleving. Je krijgt de ruimte om met ideeën te komen over hoe we nog meer impact kunnen maken. Daarnaast vinden wij het belangrijk om bij Move een kansrijke leer-/werkomgeving te creëren waar mensen met verschillende achtergronden zich welkom voelen en de ruimte krijgen om hun talenten te ontwikkelen en bewust te werken aan hun loopbaan. Afhankelijk van kennis en ervaring bieden wij je een bruto startsalaris van €3355,- per maand obv fulltime. Daarnaast bouw je maandelijks 1,5% over je salaris een loopbaanbudget op en kan je rekenen op een eindejaarsuitkering van 8,3% en een vakantietoeslag van 8%.

Info & reageren

Bezoek de website van www.stichtingmove.nl of als je nog vragen hebt over deze uitdaging neem contact op met Isabella van der Gaag, team lead support via isabella@stichtingmove.nl.

Inclusie

Als werkgever wil Move een plek zijn waar mensen met een verschillende achtergrond zich welkom voelen en de ruimte krijgen om hun capaciteiten te ontwikkelen. Daarbij krijg je de ruimte om met eigen ideeën te komen over hoe we nog meer impact kunnen maken.

Move zoekt medewerkers die creatief, ondernemend en nieuwsgierig van aard zijn. Bij het maken van onze keuze wie wij willen aannemen laten wij ons niet leiden door culturele achtergrond, gender identiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.

Gerelateerde Vacatures

19 september 2024
HR coördinator/medewerker   Utrecht, Netherlands nieuw
19 september 2024
Bestuurslid Marketing en Communicatie   Utrecht, Netherlands nieuw
19 september 2024