FutureWork
Gepubliceerd
18 september 2024
Locatie
Amersfoort, Netherlands
Categorie
Soort Dienstverband
Tijd per week
36-40 uur
Opleidingsniveau
n.v.t.
Page Views
169

Omschrijving

FutureWork (Junior) Consultant

Wij zijn op zoek naar een (Junior) Consultant die ons team komt versterken. Ben jij een echte aanpakker en netwerker? Wil je naast een praktische baan ook vooral meedenken en meebouwen aan de toekomst van een klein bedrijf met een grote maatschappelijke missie? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

 

Wat doet FutureWork?

FutureWork is een gespecialiseerd en snelgroeiend detacheringsbureau voor nieuwkomers (asielzoekers en statushouders). Het is onze missie om nieuwkomers als vakmensen te zien en taal- en cultuurbarrières niet als belemmering te beschouwen. Daar maken we ons hard voor.

In samenwerking met gemeenten en andere organisaties, brengen we getalenteerde nieuwkomers die werk zoeken en bedrijven die gemotiveerde medewerkers nodig hebben samen. Maar dat niet alleen: om het echt te laten werken, begeleiden we de nieuwkomers en mogelijke opdrachtgevers bij het oplossen van taal- en cultuurverschillen met behulp van onze FutureWork cultuurspecialisten en intensieve begeleiding vanuit de consultant.

We zijn een klein en hecht team. Daarnaast werken we ook samen met vaste cultuurspecialisten van verschillende culturele achtergronden. Naast je dagelijkse werkzaamheden is voldoende ruimte om mee te denken en mee te beslissen over de toekomst van FutureWork.

 

Wat doe jij als (Junior) Consultant?

In deze afwisselende baan ben je samen met het team verantwoordelijk voor het bouwen en uitbouwen van de relaties bij onze opdrachtgevers en het plaatsen van nieuwkomers. Om echt een consultant te zijn, werk je vaak op locatie van de opdrachtgever. Zo kan je bijvoorbeeld in de ochtend met veiligheidsschoenen aan op de werkplaats lopen van een havenbedrijf en sta je in de middag op de vloer bij een hub in het centrum van een grote stad. Bij allebei maak je even een praatje met de werkende(n), directe leidinggevende, beantwoord je vragen en kijk je wie extra begeleiding nodig heeft.

Daarnaast durf je onze opdrachtgevers gevraagd en ongevraagd advies te geven op basis van wat je ziet en hoort op de vloer. Ook stem je de vraag naar nieuwe medewerkers af met de opdrachtgever en zorgt dat deze aanvragen tijdig worden ingevuld. Voor de werkenden en onze opdrachtgevers ben jij het directe aanspreekpunt.

Kort gezegd, je bent de verbinder tussen de nieuwkomer, werkgever en eventueel een gemeente of andere organisatie.

 

Wat bieden wij jou?

  • We zijn met een klein team. Hierdoor kun je met ons meegroeien, is er veel ruimte voor ontwikkeling, groei en eigen creatieve ideeën;
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.500,- en € 3.200,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Een aantrekkelijke bonusregeling;
  • Auto (ook voor privé gebruik);
  • Vakantiegeld en een goede pensioenregeling;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 33,63 vakantiedagen (op basis van een fulltime werkweek) en een regeling waarbij je kan sparen voor een sabbatical;
  • Een ambitieus, hardwerkend en gezellig team;

 

Wat zien wij graag terug?

  • Gedreven instelling en in staat kansen te signaleren;
  • Je kan snel schakelen binnen een organisatie die altijd in beweging is;
  • Je bent klantgericht, flexibel, een harde werker en komt altijd je afspraken na;
  • Je hebt (werk)ervaring met de doelgroep nieuwkomers;
  • Je bent woonachtig in (de regio) Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Hier zitten namelijk de meeste bedrijven waar wij mee samenwerken.
  • Rijbewijs B en je vindt het niet erg om te reizen, aangezien onze opdrachtgevers door het hele land zitten;
  • Bij voorkeur iemand die fulltime (40 uur) beschikbaar is;
  • Spreek je een andere taal bijvoorbeeld Arabisch, Oekraïens, Tygrinya dan is dit een pré;

 

Past dit bij je?

Wij vinden het enorm belangrijk dat je in ons team past én de ambitie hebt om de komende jaren met ons mee te groeien. Denk jij nu: ja, dit past helemaal bij mij! Solliciteer dan direct! Stuur voor 17 oktober je motivatie en C.V. op een manier die bij jou past naar welkom@futurework.nl.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Frank Kleinhout via 06-10404006 of welkom@futurework.nl.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op 23 of 24 oktober, de tweede ronde op 29 oktober. Voor de tweede ronde zullen we je vragen om een kleine casus uit te werken en te presenteren.

Let op: de vacature sluit zodra voldoende potentieel geschikte kandidaten hebben gereageerd. Wacht dus niet te lang met solliciteren.

Gerelateerde Vacatures

19 september 2024
Junior projectcoördinator Eindhoven/Tilburg   Eindhoven, Netherlands nieuw
18 september 2024
Senior Communications Advisor   Utrecht, Netherlands nieuw
16 september 2024
12 september 2024
12 september 2024