Stichting Move
Gepubliceerd
24 september 2024
Locatie
Utrecht, Netherlands
Categorie
Default  
Soort Dienstverband
Tijd per week
16-24 uur
Page Views
120

Omschrijving

Wil jij je inzetten voor kansengelijkheid, verbinding en burgerschap? Wil jij bijdragen aan impactvolle projecten waarin kinderen en jongeren hun talenten ontdekken en zich inzetten voor hun omgeving? Werk je gestructureerd, ben je precies en houd je van schrijven en dingen uitzoeken? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Move zet zich in voor kinderen en jongeren van 10 tot 16 jaar die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. In onze doorlopende leerlijn van maatschappelijke projecten ontdekken zij hun talenten en welke waardevolle positie zij in de samenleving kunnen innemen. In al onze projecten staat ontmoeting centraal: kinderen, jongeren en studenten ontdekken samen andere leefwerelden en verbreden hun perspectief. Zo doorbreken we bubbels en verkleinen we de afstand tussen mensen. Move verbindt en verruimt blikken!

Wat ga je doen?

Als junior relatiemanager ben je mede verantwoordelijk voor de fondsenwervende doelstellingen van het landelijke team. Je werkt mee aan het schrijven van aanvragen, het maken van verantwoordingen en onderhoudt de relaties met onze fondsen. Daarnaast werk je mee aan landelijke campagnes zoals de Studenten voor gelijke kansen actieperiode. Of je organiseert een netwerkbijeenkomst voor onze financiers. Daarnaast bied je brede ondersteuning aan het landelijke team door een teamdag te organiseren of administratieve taken op te pakken. Je werkt nauw samen met de Strategisch partnerschappen coördinator/Teamlead Support en het Marketing- en Communicatieteam.

Wie ben jij?

We zoeken iemand die enthousiast is over de doelstellingen van Move en deze uit wil dragen. Je vindt het leuk om verhalen te vertellen en teksten te schrijven. Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je goed in ontzorgen, gestructureerd werken en organiseren. Je kunt zowel zelfstandig een taak uitwerken als gezellig samenwerken met onze collega’s en partners. Wij vinden het leuk als je kennis van financiën, economie, office management of boekhouding meebrengt, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wel moet je gemotiveerd zijn om hierover te willen leren!

Wat hebben wij te bieden?

Een bevlogen en enthousiast team om samen aan kansengelijkheid te werken. Je hebt bij Move betekenisvol werk en onze collega’s ervaren veel werkplezier.

De vrijheid en zelfstandigheid om je werk zelf vorm te geven. Je hebt bij Move flexibiliteit in de dagen waarop je werkt, als ook de kans om werkzaamheden te kiezen waar jij energie van krijgt en je in wilt ontwikkelen.

Wij moedigen je aan om actief bezig te zijn met je persoonlijke ontwikkeling via een persoonlijk loopbaanbudget en interessante trainingen en workshops.

We starten met een contract voor bepaalde tijd maar we gaan graag voor langere tijd het avontuur met je aan! Het bruto startsalaris, gebaseerd op een 36-urige werkweek is €2.720,- per maand. Mocht je meerdere jaren relevante werkervaring hebben met een vergelijkbare verantwoordelijkheid kun je één of twee periodieken hoger worden ingeschaald. Startdatum is in overleg.

Aanvullend krijg je een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%. Ook krijg je maandelijks een netto bijdrage van € 25,- voor thuis internet en je ziektekosten. Tot slot bouw je bij ons een goed pensioen op.

Info & reageren

Bezoek de website of als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Isabella van der Gaag via isabella@stichtingmove.nl.

Inclusie

Stichting Move is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook jouw culturele achtergrond, gender identiteit, geloofsovertuiging, geaardheid, leeftijd of arbeidsbeperking mee. Je bent van harte welkom!

Verklaring Omtrent Gedrag

Omdat wij in onze projecten werken met jonge kinderen vragen wij voor medewerkers die direct betrokken zijn bij onze projecten een VOG-verklaring aan. De kosten zijn natuurlijk voor ons.

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Junior Relatiemanager? Dan horen we graag van je!

Gerelateerde Vacatures

(junior) medewerker Team Sponsorservice   Amsterdam, Netherlands nieuw
24 september 2024
AMID Young Professional 2025 - traineeship   Nijmegen, Netherlands nieuw
24 september 2024
FutureWork (Junior) Consultant   Amersfoort, Netherlands nieuw
19 september 2024
Junior projectcoördinator Eindhoven/Tilburg   Eindhoven, Netherlands nieuw
19 september 2024
Teamlead Relatiebeheer   Amersfoort, Netherlands
13 september 2024