Dixon & De Jaeger
Gepubliceerd
27 september 2024
Locatie
Amsterdam, Netherlands
Categorie
Soort Dienstverband
Tijd per week
36-40 uur
Opleidingsniveau
n.v.t.
Page Views
11

Omschrijving

Cineville is op zoek naar een Directeur Software & Dienstverlening (40 uur) (v/m/x)

Een strategische denker, gedreven door technologie en klantgerichte dienstverlening, met een scherp oog voor innovatie en procesoptimalisatie. Iemand die samen met ons team en onze partners grote ambities kan waarmaken en richting kan geven aan onze technische en operationele toekomst.

Over onze organisatie

Cineville is een snelgroeiende en ondernemende filmclub. Onze missie is duidelijk: met de Cinevillepas bieden we onbeperkt toegang tot de meest inspirerende en onvergetelijke films uit alle hoeken van de wereld. In samenwerking met Vereniging Cineville, bestaande uit meer dan 70 filmtheaters en meer dan 80.000 pashouders in Nederland, en met onze partner-abonnementen in België en zeer recent ook Duitsland, zijn we uitgegroeid tot een populaire, internationale filmclub. Maar onze ambities gaan verder. Verschillende andere organisaties, zoals Podiumpas en filmabonnement nonstop kino in Oostenrijk, maken ook gebruik van onze diensten en zelfontwikkelde software.

Onder leiding van een nieuwe, meerkoppige directie zal naast verdere groei in Nederland en Europa, komende periode op directie- en managementniveau extra aandacht uitgaan naar de verdere ontwikkeling van onze eigen software en de professionalisering van onze marketing en communicatie.

Cineville is een toegankelijke organisatie die staat voor creativiteit, innovatie en diversiteit. In onze kleine organisatie van ongeveer 30 medewerkers dragen we hier op dagelijkse basis met veel enthousiasme en passie aan bij en neemt ieder diens eigen verantwoordelijkheid.

Over deze functie

Als nieuwe Directeur Software & Dienstverlening neem je de leiding over een team dat verantwoordelijk is voor de technologische backbone en klantenservice van Cineville. Jouw focus ligt op het verder ontwikkelen van onze eigen softwareplatformen en het verbeteren van de dienstverlening aan onze partners en pashouders. Dit vraagt om een combinatie van strategisch inzicht, technische kennis en een hands-on mentaliteit. Je stuurt de technische teams aan en werkt samen met andere directieleden aan de optimalisatie van onze processen en systemen.

Onze organisatie bevindt zich op een spannend kruispunt. Terwijl ons team de transitie naar een nieuw multi-tenant platform afrondt, blijft de behoefte aan prioriteitstelling en productvisie groot. Als Directeur Software & Dienstverlening ben jij degene die een roadmap ontwikkelt die zowel stabiliteit als groei mogelijk maakt. Jouw taak is om de technische infrastructuur en dienstverlening op een toekomstbestendige manier in te richten, met oog voor nieuwe marktkansen in binnen- en buitenland. Daarnaast speel je een sleutelrol in het relatiemanagement met filmtheaters, partners en andere belanghebbenden, en onderhoud je een gezonde balans tussen interne stabiliteit en ambitieuze externe groei.

Wie zoeken wij?

Onze nieuwe directeur is een strategische denker en ervaren leider die goed kan schakelen tussen technische en operationele verantwoordelijkheden. Iemand met visie op lange termijn productontwikkeling en een klantgerichte aanpak.

We zoeken een leider die de bestaande basis van Cineville verder kan uitbouwen door het team mee te nemen in een volgende fase van groei en verbetering. Dit betekent werken aan meer structuur waar nodig, zonder de informele en creatieve cultuur van onze organisatie te verliezen. Je ziet kansen om onze interne processen te optimaliseren en nieuwe commerciële mogelijkheden te benutten, waarbij je de balans weet te houden tussen innovatie en onze unieke, community-gedreven werkwijze.

  • Strategisch en operationeel sterk: je vertaalt marktinzichten en bedrijfsplannen naar een productvisie en roadmap, met een focus op schaalbaarheid en het oplossen van technische schuld;
  • Technisch onderlegd: je begrijpt complexe technische vraagstukken en kunt deze omzetten in efficiënte, pragmatische en schaalbare oplossingen, met specifieke ervaring in opschaling en het stabiliseren van software;
  • Communicatief en verbindend: je bevordert samenwerking en verantwoordelijkheid, terwijl je minder ervaren teamleden begeleidt in hun technische ontwikkeling;
  • Resultaatgericht en besluitvaardig: je maakt keuzes die zowel korte-termijnstabiliteit als lange-termijngroei bevorderen, met aandacht voor technische prioriteiten, ook als deze minder populair zijn;
  • Klantgericht en innovatief: je staat open voor nieuwe markten en vertaalt klantbehoeften naar innovatieve en schaalbare oplossingen, met oog voor verbeteringen en efficiëntie in de operationele processen van filmtheaters.

 

Wat hebben wij je te bieden?

We vragen niet alleen wat van je, maar we hebben ook écht iets te bieden. Om te beginnen, een salaris tussen 5.769 euro en 8.077 euro bruto per maand bij een 40-urige werkweek, plus 8 procent vakantietoeslag per jaar. De hoogte stemmen we af op je ervaring én potentie, maar we bespreken ook graag groeidoelen. Fulltime is ideaal, maar parttime werken is ook bespreekbaar, zolang je flexibel kunt inspringen bij urgente zaken. Bij je salaris hoort verder een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

We willen een goede werkgever zijn en daarom mag je vertrouwen op:

  • Tijd en budget voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • Een informele werksfeer en veilige omgeving;
  • 25 vakantiedagen, met extra vrije dagen tussen kerst en nieuwjaar;
  • Een flexibel ouderschapsverlof en een duurzaam belegd pensioen;
  • De mogelijkheid om af en toe thuis te werken en een budget om jouw thuiswerkplek zo fijn mogelijk te maken;
  • Een fijne werkplek op een mooi kantoor in het centrum van Amsterdam, inclusief een gratis biologische, vegetarische lunch, onbeperkt fruit, snacks en geregeld gezellige borrels met het team;
  • En natuurlijk een Cinevillepas waarmee je zo vaak als je wil naar de film kan.

Wij geloven in de kracht van meerstemmigheid, ook in ons personeelsbestand en zijn daarom op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een sterk team te kunnen vormen. Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op cineville.nl.

Solliciteren?

Ben je enthousiast over deze vacature en herken je jezelf in wie wij zoeken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. De headhunters en recruiters van DDJ& begeleiden deze procedure en zijn ook verantwoordelijk voor de eerste screening. Wij streven met hen naar een zo eerlijk mogelijke beoordeling en gelijke kansen voor iedereen. Dat is ook de reden dat we kandidaten geen motivatiebrief vragen te schrijven, maar in plaats daarvan enkele praktijkvragen voorleggen.

Klik op de sollicitatiebutton, upload je CV en je antwoorden op de vragen vóór maandag 4 november 2024. We zijn benieuwd naar je ideeën en aanpak. Mocht je worden uitgenodigd voor een kennismaking met de sollicitatiecommissie, noteer dan alvast deze momenten voor de twee interviewrondes: dinsdag 12 november + 19 november 2024. We hopen 2 januari 2025 jouw eerste werkdag te mogen inplannen.

 

 

Gerelateerde Vacatures

27 september 2024
Casemanager Ugly Mugs NL en Sex Work SupportNet   Amsterdam, Netherlands nieuw
26 september 2024
Museon-Omniversum | Directeur-bestuurder   Den Haag, Netherlands nieuw
25 september 2024