Gepubliceerd
1 oktober 2024
Locatie
Amsterdam, Netherlands
Categorie
Soort Dienstverband
Tijd per week
24-32 uur
Opleidingsniveau
hbo/wo
Page Views
227

Omschrijving

Aidsfonds - Soa Aids Nederland werkt aan een wereld waar niemand meer sterft aan aids en waar mensen seksueel gezond zijn, zodat iedereen vrij en zonder angst kan liefhebben. Dat doen we samen met de mensen die het hardst geraakt worden door soa's en hiv vanwege discriminatie en uitsluiting. Wij versterken hun stem en ondersteunen met informatie, kennis en financiering. Uit liefde voor alle liefdes. Daaraan werken we in Nederland, in twee focusregio's en in 10 landen wereldwijd.

Om van onze droom een realiteit te maken zorgen we er als afdeling Nationaal voor dat betrouwbare informatie voorhanden is, ondersteunen we en werken we samen met (zorg)professionals voor een goede soa- en hiv-zorg en spannen we ons in om de mensen die de grootste risico’s lopen te bereiken. Dit doen we door doelgroepen actief te betrekken bij de opzet en implementatie van projecten. Daarnaast werken we mee aan onderzoek, houden we ons bezig met online toepassingen voor de soa en hiv-bestrijding en financieren we projecten. Binnen de afdeling Nationaal zijn er drie teams. Het doelgroepenteam, het professionalsteam en het strategisch adviesteam.

Voor het team Professionals zoeken we een

Projectmedewerker (tijdelijke functie) (focusgebieden deskundigheidsbevordering & sekswerk)
24 - 28 uur (oktober 2024 – mei 2025)

Wat doet het team en wat ga jij doen

Het team bestaat uit een groep van 18 collega's met een medische -, zorg -, didactische- en/of eHealth achtergrond. In samenwerking met de beroepsgroepen zorgen zij – met oog voor de behoeften vanuit communities - dat (zorg)professionals zo goed mogelijk geïnformeerd en toegerust zijn. Je werkt mee aan het signaleren van behoeften en het (door)ontwikkelen van daarop gericht aanbod.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Ontwikkelen en beheer van deskundigheidsbevorderende activiteiten en tools om professionals binnen GGD’en en Huisartsenpraktijken te ondersteunen (o.a. voor Nationaal Congres Soa Hiv Seks en De Digitale Leerweken)
  • Ondersteuning binnen sekswerkprojecten (o.a. organisatie van bijeenkomsten voor professionals, effectiviteit internetveldwerk en bijdrage aan handboek internetveldwerk)
  • Inhoudelijke en/of ondersteunende bijdrage binnen onze Professionals projecten (o.a. op thema's als mpox, chlamydia-testbeleid, DoxyPEP)
  • Projectleiderschap (bewaken van projectplan, voortgang, afstemming, budget) voor één of meerdere deelactiviteiten

 

Wat bieden we
Allereerst bieden we jou een ambitieuze en diverse organisatie waarin we op basis van aansprekende doelen en heldere rollen laagdrempelig, open en in een inspirerende  sfeer met elkaar samenwerken en kwaliteit leveren. Zo dragen we  bij aan een wereld zonder aids en een drastische afname van het aantal soa’s.  Je bent welkom zoals je bent, van wie je houdt of wat je gelooft. Wij zijn benieuwd naar jouw talenten en je maatschappelijke drive om samen met ons te werken aan onze missie.

Daarnaast bieden we o.a.:

  • Een boeiende functie
  • Een arbeidsovereenkomst eerst voor een jaar en na goed functioneren en voldoende financiële middelen een vast dienstverband
  • Een salaris tussen de € 3.367 en € 5.352 bruto per maand (schaal 10) bij 36 uur per week, inschaling vindt plaats afhankelijk van je ervaring
  • Een individueel keuzebudget (IKB) van 16,96% dat je naar eigen inzicht kunt gebruiken voor geld, tijd of fiscaal voordelig kan besteden aan producten of diensten
  • Hybride werken: Je werkt op ons kantoor in Amsterdam (Sloterdijk) en/of deels vanuit huis.
  • Mogelijkheid van flexibele werktijden en het bepalen van je eigen agenda.
  • NS Businesscard = 100% vergoeding van je woon- werkverkeer per openbaar vervoer
  • 208 uur verlof op fulltime basis (36 uur) en je kunt extra verlof kopen via het IKB
  • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 650 per jaar op basis van 36 uur

Ben jij

Iemand die vraagstukken bekijkt vanuit verschillende perspectieven en vind je daarbij aansluiting bij de gemeenschappen met wie we werken: mensen die met hiv leven, jongeren, kinderen, LHBTIQ+, (voormalig) sekswerkers, (ex-)drugsgebruikers, omdat je kunt putten uit eigen ervaring of van dichtbij kennis hebt gemaakt met leden van deze gemeenschappen. En ben jij:

  • Deskundig op het gebied van publieke gezondheid en/of seksuele gezondheid
  • Ervaren in het ontwikkelen van online deskundigheidsbevordering voor professionals
  • Ervaren in het werken met verschillende doelgroepen (ervaring met sekswerk(ers) is pré)
  • flexibel, gedreven, stressbestendig en communicatief vaardig

Heb jij

  • HBO/Academisch werk- en denkniveau (zoals bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen, HBO-V en/of seksuologie)
  • Ervaring in het zelfstandig kunnen werken binnen vooraf gestelde kaders
  • Specifieke kennis van Intervention Mapping en Moodle is een pré

Solliciteren
Solliciteren kan tot en met zondag 13 oktober 2024 door het uploaden van je motivatiebrief en curriculum vitae op onze sollicitatiepagina door te klikken op de volgende link:
https://soa-aids-nederland.onlinevacatures.nl/nl/Vacancy/Postulate/329611

De eerste gespreksronde vindt plaats op 16 en/of 17 oktober.

Meer informatie?  www.aidsfonds.nl www.aidsfonds.org en www.soaaids.nl.

Heb je vragen over de inhoud van de functie neem dan contact op met Niels Brouwer, Teamleider Professionals: nbrouwer@soaaids.nl

Gerelateerde Vacatures