SP
Gepubliceerd
1 oktober 2024
Locatie
Den Haag / Amersfoort, Netherlands
Categorie
Soort Dienstverband
Tijd per week
36-40 uur
Opleidingsniveau
n.v.t.
Page Views
108

Omschrijving

De SP is op zoek naar een Online Campagnemedewerker die het team van de SP wil komen versterken op het terrein van online communicatie. De SP is altijd in de buurt, op straat, maar ook online. Als onderdeel van het communicatieteam van de SP zorgt de Online Campagnemedewerker voor dat laatste.

Wat ga je doen?

De Online Campagnemedewerker is continu bezig met het vinden en uitvoeren van de beste manieren om mensen te informeren over onze visie en mensen te betrekken bij de activiteiten van de SP. Je houdt bij wat er speelt onder mensen op onze sociale-mediakanalen. Je bent verantwoordelijk voor het maken van aansprekende en originele online content en zet daarmee online campagnes op. Je bent op zoek naar nieuwe kansen om jouw enthousiasme en onze standpunten te vertalen naar online content en strategie. Je volgt de actualiteit, analyseert de resultaten van onze online inzet en draagt ideeën aan.

Wie ben jij?

Je denkt graag in beelden en denkt mee om ons verhaal visueel over te brengen. Je bent behendig op de verschillende sociale-mediakanalen en je bent gretig in het vinden van nieuwe manieren om deze kanalen het beste in te zetten. Je bent creatief, hebt er lol in om nieuwe dingen te ontdekken en draagt continu ideeën aan. En niet alleen dat: je weet deze ideeën ook concreet om te zetten in online content en campagnes, zowel in taal als in beeld. Je krijgt een behoorlijke mate van verantwoordelijkheid en er wordt een behoorlijke mate van flexibiliteit en inzetbaarheid verwacht. Je werkzaamheden zullen met grote regelmaat buiten reguliere werktijden verricht moeten worden. Je draagt de SP een warm hart toe, bent lid van de SP of bent bereid dat te worden.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime baan in het hartje van politiek Den Haag op de Tweede Kamerfractie van de SP;
  • Een contract voor de duur van een jaar; met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • De salariëring is overeenkomstig het loongebouw van de SP, met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor aanvullende informatie over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met Milos Todorovic, 06-81284129.

Solliciteren kan schriftelijk voor 31 oktober 2024, door het sturen van een motivatie met CV aan personeelszaken@sp.nl o.v.v. ‘vacature online campagnemedewerker’.

Gerelateerde Vacatures