CNV Internationaal
Gepubliceerd
20 oktober 2024
Locatie
Utrecht, Netherlands
Categorie
Soort Dienstverband
Tijd per week
32-36 uur
Opleidingsniveau
hbo/wo
Page Views
221

Omschrijving

Wil jij werken aan het verbeteren van de positie van werknemers in Azië (Cambodia, Indonesië en Vietnam) die werkzaam zijn in de kledingindustrie, nikkel of palmolie? Heb je ervaring met het zelfstandig uitvoeren van projecten in samenwerking met lokale organisaties en het aansturen van lokale collega’s? Vind je het leuk om mede richting te geven aan onze communicatie- en lobbyactiviteiten in de verschillende ketens waarin wij actief zijn? Of je te verdiepen op een thema als leefbaar loon? En vind je het geen probleem om ook je handen uit de mouwen te steken voor het nodige administratieve en ondersteunende werk? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren op deze baan als Programme Officer Azië bij CNV Internationaal.

Wie we zijn

100% eerlijk werk, daar maakt CNV Internationaal ieder dag werk van in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Dat doen we door nauw samen te werken met lokale vakbonden en door te investeren in goede samenwerking met andere partners, waaronder bedrijven en overheden. Eerlijk werk betekent dat mensen veilig en in vrijheid kunnen werken en daarbij een leefbaar loon verdienen. Vakbondsvrijheid en sociale dialoog zijn belangrijke voorwaarden om dat te kunnen realiseren.

CNV Internationaal is een stichting die verbonden is met de CNV Vakcentrale. Samen met een team van 17 collega’s in Nederland werken we met partnervakbonden in 15 landen, in samenwerking met 25 nationale en regionale coördinatoren.

De functie

Je werk als Programme Officer Azië omvat:

  • Het inhoudelijk en financieel beheren en ondersteunen van diverse projecten en programma’s in Azië, in nauwe samenwerking met collega’s in het Azië team en in de landen.
  • Het samen met het regioteam en partnervakbonden ontwikkelen en uitvoeren van lobby- en advocacy strategieën, gericht op verschillende stakeholders in diverse ketens
  • Bijdragen aan het uitwerken en opzetten van nieuwe projecten en fondsenwervingsvoorstellen
  • Het onderhouden en uitbouwen van een relevant netwerk van NGO’s, bedrijven en overheidsinstanties zowel in Nederland als in Azië
  • (Ondersteunen bij) organiseren van bijvoorbeeld een webinar of event
  • (Ondersteunen bij) schrijven van artikelen en maken van andere communicatie materialen

Je werkt nauw samen met 4 collega’s in het Azië team in Nederland, communicatie en lobby collega’s, collega’s in de regio en natuurlijk onze vakbondspartners. Incidenteel reis je af naar Azië.

Onze nieuwe collega

CNV Internationaal is een gedreven organisatie met veel ambities. Wij zijn daarom op zoek naar een collega:

  • Met universitaire of HBO-achtergrond en minimaal 3 jaar project management ervaring, zowel inhoudelijk als financieel;
  • Die sterke affiniteit en ervaring heeft met de centrale thema’s binnen de programma’s van CNV Internationaal: sociale dialoogarbeidsrechten in productieketens, leefbaar loon en gendergelijkheid;
  • In staat is om samen met het regioteam en partnervakbonden activiteiten- en lobbyplannen te ontwikkelen en uit te voeren voor het verbeteren van arbeidsrechten.
  • Die ervaring heeft met fondsenwerving;
  • Met een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels;
  • Een teamspeler met flexibele en hands-on instelling.

 

Wij bieden

De vacature is per zo spoedig mogelijk voor 32 uur - 36 uur per week. Salaris is conform cao CNV, minimaal €3.386,48 bruto per maand tot maximaal €5.208,67 bruto per maand bij 36 uur per week.

Daarnaast biedt het CNV heel goede scholingsmogelijkheden en stimuleren we je om je blijvend te ontwikkelen.

Meer weten?

Bij vragen is nadere informatie over de vacature op te vragen via: internationaal-vacatures@cnv.nl. Ook kan je meer informatie over de vacature inwinnen bij Regiocoördinator Azië, Isabelle de Lijser: i.delijser@cnv.nl.

Belangstelling?

 

Reageer uiterlijk 3 november 2024 via internationaal@cnv.nl o.v.v. ‘Programme Officer Azie’. We nodigen doorlopend kandidaten uit voor gesprekken dus we nodigen je uit niet te wachten met solliciteren. Mocht de juiste kandidaat gevonden zijn voor het verstrijken van de deadline, dan sluiten we de vacature.

Voor de functie wordt tegelijkertijd in- en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

CNV wil graag een afspiegeling van de samenleving zijn en hecht veel waarde aan diversiteit. We verwelkomen daarom graag sollicitaties van mensen met verschillende achtergronden en talenten.

Werven doen wij zelf, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Ons werk in praktijk

Gerelateerde Vacatures

Private Sector Lead   Den Haag, Netherlands nieuw
21 oktober 2024
Financieel coördinator   Utrecht, Netherlands nieuw
21 oktober 2024