Ariena dos Reis Chantre
Ariena dos Reis Chantre studeerde journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht en heeft gewerkt bij het Amstelveens Weekblad en het magazine VoedingNu. Naast journalistiek heeft ze als professionele kok in verschillende keukens gestaan en een eigen foodtruck gerund. Ze houdt van koken, duiken en mooie verhalen.
Artikelen van Ariena dos Reis Chantre

'Linkse prepper' Beau Boer: 'Vraag wat je buren nodig hebben'

‘Jongeren omarmen mijn vegan versies van Afro-Surinaamse gerechten’

Wintipriesteres Marian Markelo: ‘Jonge mensen hebben mij omarmd’

Eerste Sudanese restaurant in Nederland: ‘In Sudan eet niemand alleen’

Nicole Terborg doorbreekt taboe met haar bekroonde podcast over ‘kweekjes’

‘Psychiaters, waarom durven jullie niet over seks te praten?’

Eten, wonen, scholing: kan alles gratis?

Restaurant Rotonde: ‘Van groenteresten maken we saus én brandstof’

Haar ‘badass’ wandelingen vertellen de verhalen van Amsterdamse buitenbeentjes

Chicken-’n-waffle-ijs? ‘Mijn klanten zijn obsessed’

Restaurant Vegane Glorie: ‘Krakers leerden ons zo min mogelijk te verspillen’
