- Nijmegen, Nederland
- 19 november 2024
Met mijn passie voor natuurwetenschappen, voeding en duurzaamheid lever ik graag een bijdrage aan het maatschappelijk belang en de ontwikkeling van anderen. Ik ben een enthousiaste, behulpzame en betrokken aanwezigheid in het team. Ik combineer mijn analytische vaardigheden en leergierigheid met een open houding en oprechte interesse in anderen. Door mijn gestructureerde werkwijze en oog voor detail lever ik nauwkeurige resultaten.
Opleiding
Tweedegraads lerarenopleiding scheikunde, dit geeft een bevoegdheid voor vmbo, mbo en de onderbouw van hvo en vwo. Bachelordiploma behaald. Propedeuse behaald voor natuurkunde.
Voedingsmiddelentechnologie. Gespecialiseerd in procestechnologie en de bakkerijsector. Bachelordiploma behaald.
Ervaring
Het Fair Future Generators traject is een 4 maanden durend traineeship van Milieudefensie voor jongeren die impact willen maken. Als deelnemer werk ik mee in de organisatie van het traineeship, door mee te denken over trainingen en te helpen bij het organiseren van de trainingsdag. Dit doe ik op vrijwillige basis.
Tijdens het traineeship heb ik trainingen gevolgd over organisen, communicatie, klimaatrechtvaardigheid, actievoeren en diversiteit, inclusie & intersectionaliteit.
Docent food bij de hbo-opleiding Food & Business.
Geven van hbo-onderwijs in voedingsmiddelenchemie en –productie.
Geven van praktijklessen in de keuken, sensolab en in VR.
Beoordelen van projecten.
Ontwikkelen van 2 vakken over ingrediëntenfunctionaliteit voor eerstejaars studenten: leerdoelen opstellen, lesmateriaal verzamelen, lesactiviteiten ontwerpen.
Stagebegeleiding voor derdejaars studenten.
Organiseren van voorlichtings- en wervingsactiviteiten.
Scheikundelessen geven aan klassen 3 havo en 3 vwo.
Het eerste jaar was dit mijn afstudeerstage.